New York City
Vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2011
   
Trainen in Central Park, Dash to the Finishline, Empire State Building en Sister Act

Vrijdagmorgen gaan we met
de Hollandrunnergroep naar Central Park voor de gezamenlijke training. Door de Sneeuwstorm van het weekend wordt er druk gewerkt om afgebroken takken te verwijderen.
   
 
De training was leuk, maar vooral ook gezellig!  Uiteraard niet al teveel inspanning, dat komt zondag wel...
's Middags gaan we naar boven in het hoogste gebouw van New York op dit moment: De Empire State Building (86e etage)
   
Na het mooie uitzicht bij helder weer gaan we nog even langs Times Square
   
Weer indrukwekkend al die lichtreclames.  Ook hebben we een bezoekje gebracht aan de M&M store, met 3 verdiepingen alleen maar M&M's en merchandise van dit merk!

Zaterdag 5 november weer vroeg op voor de Dash-to-the-Finishline.  
We gaan voor deze 'wedstrijd' van 5 km van het gebouw van de VN, via 1st Avenue, 42nd Street en 6th Avenue naar Central Park, waar we de Marathon-finishline gaan passeren!
 
 
Het publiek is nog niet helemaal zo gek als bij de marathon, maar ook deze morgen worden we af en toe enthousiast aangemoedigd!
 
Voor de middag hadden we thuis al een bezoek aan een Musical gereserveerd. Dan is slenteren in ieder geval geen optie meer! De keuze viel op de Broadwaymusical "Sister Act".  Een bekend verhaal van TV met Whoopy Goldberg, dus de clou moet te begrijpen zijn.
 
Het was de moeite waard!  Zeer goed gespeeld en gezongen!  De rest van de dag een beetje relaxen en spullen pakken voor de marathon!

Naar dag 6